De beste kwaliteit anabolen
Meer kopen......

Zolpidem 10mg

Zolpidem / Zolpidemtartraat / Stilnoct

Zolpidem is een slaapmiddel (hypnoticum) en behoort tot de groep benzodiazepine en aanverwante medicijnen. Zolpidem is teven onder de namen Stilnoct en Zolpidemtartraat verkrijgbaar.


Wat doet dit medicijn en waar wordt het voor voorgeschreven ?

De werkzame stof in Zolpidemtartraat is zolpidem.  Zolpidem is een slaapmiddel en wordt door artsen voorgeschreven bij slapeloosheid.


Slapeloosheid, angst en lawaai

Wanneer je door bijvoorbeeld pijn, een nare gebeurtenis of gewoon door lawaai niet in slaap kunt komen kan het innemen van Zolpidem een oplossing zijn. Zolpidem vermindert de spanning die is ontstaan en zorgt voor een suf gevoel. hierbij ontstaat en maakt suf. Doordat er sufheid ontstaat val je gemakkelijker in slaap.


Wanneer merk je dat het werkt ?

Binnen een halfuur nadat je Zolpidem hebt ingenomen wordt je slaperig en rustig. Dit gevoel houdt ongeveer 6 uur aan. Hou hier dus rekening mee zodra je Zolpidem wilt innemen. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Neem Zolpidem uitsluitend wanneer je thuis of op je slaapadres bent.
  • Ga niet meer werken na inname.
  • Binnen een half uur ga je het effect van Zolpidem merken Geef je hieraan dan ook over.


Bijwerkingen

Zolpidem is een prima slaapmiddel om snel in slaap te komen en ontspannen weer wakker te worden. Echter heeft dit medicijn ook een aantal bijwerkingen waar je rekening mee moet houden.

Sufheid : Zolpidem zorgt ervoor dat je een suf gevoel krijgt. Verder is het normaal dat er vermoeidheid optreed je jezelf draaierig en duizelig kunt voelen. Door deze gevoelens zal o.a. je reactievermogen en concentratievermogen verminderd. Het is dan ook van belang om Zolpidem niet in te nemen wanneer je bijvoorbeeld nog aan het werk bent of aan het verkeer deelneemt.

Gevoelens : Een nadeel van dit medicijn kan ook zijn dat het je positieve gevoelens zoals bijvoorbeeld blijdschap en het gevoel van tevredenheid aan kan tasten. Ook komt het voor dat je jezelf minder kunt inleven bij andere mensen. Wanneer deze gevoelens de overhand gaan nemen en je jezelf depresief gaat voelen is het van belang om contact op te nemen met je huisarts.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zolpidem 10mg

  • Model: 10610
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €45,00

  • Excl. BTW: €45,00

Quantum korting

Aantal Prijs Korting
5+ €42,75 -5%
10+ €40,50 -10%
20+ €38,25 -15%

Gerelateerde producten

Zopiclon 7,5mg

Zopiclon 7,5mg

Zopiclon 30 x 7,5 mgis een slaapmiddel en behoort tot groep van de aan benzodiazepine verwante midde..

€40,00 Excl. BTW: €40,00

Tags: zolpidem, 10mg, orals